31.3.2012

Kuningatar viehättyy Louis´n tyylistä


Louis Vuitton. Huom. tuo kasari muovitorikassi!!!

Louis Vuitton

Nämä kuvat ovat kiehtoneet minua siitä asti, kun näin ensimmäisen mainoksen jossakin paperijulkaisussa. Mitäs laukuista (en koskaan voi rahdata omaisuuttani vastaavissa läpinäkyvissä virityksissä); mutta tuo stailaus kampausta, vaatetusta ja meikkausta myöten on jotain niin eleganttia kuuskytlukua!!! Etsivä löytää hieman tyyliin viittaavaa. Tämä menee lookbookkiin. Riski tietenkin on, että reilusti jo kaksikymppiset viettäneenä tuolla stylellä alkaa näyttää ihan oikeasti mummolta. Pitänee kokeilla.

Hame Zara

Hame H&M


Paita Zara.


5 kommenttia:

 1. It's such a gorgeous show and I love the last picture!

  VastaaPoista
 2. Täällä tykkäillään kans kovasti Vuittonin ihanuuksista! Sydämeni sai tosin juuri tänään pamppailemaan tämä H&M:n kaunokainen http://www.hm.com/fi/product/00480?article=00480-B ,joka on niiiiin ihana! <3

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Tyylisisko! Katsopas tuo tämänpäiväinen postaus;D. Tein sen ennen kuin luin kommenttisi. Arvaa klikkasinko koriini? Otin tuon hameen kuitenkin luonnonvalkoisena. Ajattelin sen mätsäävän paremmin omaan garderobiini.

   Poista
  2. Juuri huomasinkin, että kappas täältähän tuo kyseinen hame jo löytyikin! :D Osuin siis varsin oikeaan tuota sinulle linkitellessäni :))

   Hame on kyllä ihana; tekisi mieli laittaa se itsekin tilaukseen toukokuisia häitä ajatellen, joihin minut on vieraaksi kutsuttu. Yhdistettynä kivaan bleiseriin tai kauluspaitaan sen ympärille saisi varmasti koottua ihanan asun.. <3

   Poista