5.3.2012

Kuningatar kokkaa

 Kesäkurpitsalasagne

 
 
 
Kesäkurpitsalasagne

6 annosta

Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä työlaudalle ja ripottele päälle suolaa. Anna hikoilla 15 minuuttia. Pyyhi kuiviksi talouspaperilla.
Kaada tomaattimurska valumaan siivilään. Paahda (ruskistaminen riittää)  jauheliha pannulla ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit. Lisää tomaattisose ja hetken valunut tomaattimurska. Mausta seos. Viipaloi mozzarellajuustot.
Nostele uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, mozzarellajuustoa ja jauhelihaseosta niin, että päälle tulevat kesäkurpitsaviipaleet. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti