12.3.2012

Kuningatar suunnittelee, mitä syö, kun pystyy

Suklaamousse
200 g tummaa suklaata
2 kananmunaa
2 1/2 dl kuohukermaa
Tummassa suklaassa on nykyään paljon valinnanvaraa – valitse lemppari, kumminkin vähintään 70-prosenttista. Oma lempparini on Maraboun Premium minttu (Jep. Olen maraboutyttöjä:D). Jos haluat koristella annokset suklaarouheella, vuole suklaasta lastuja syrjään. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa, jos osaat ja anna jäähtyä hiukan.

Sekoittele kananmunia ensin kevyesti haarukalla. Vatkaa munat sähkövatkaimella sulan suklaan sekaan. Vaahdota kerma kovaksi. Kääntele suklaamassa kermavaahdon joukkoon varovasti. Älä vatkaa!

kuva:foodie.com

Laita seos tarjoiluastioihin ja koristele vaikka suklaalastuilla. Mintunlehti tai sitruunamelissa kruunaa herkun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti